DARENDE'DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in konuyu ısrarla takip etmesi üzerine ilgili firmadan gelen yetkililer ana boru hattından Darende Merkeze devam edecek doğalgaz borusunun geçeceği değişik güzergahlar üzerine inceleme çalışmalarına başladılar.

Arazi incelemeleri esnasında yöreyi bilen belediye çalışanları da gelen heyete eşlik etti.

Ayrıca firmaya gerekli olan harita, plan ve diğer dökümanlar ilgili firma yetkililerine teslim edildi.

Doğalgaz çalışmalarının bir an önce neticelenmesi için gerekli her türlü desteğin verileceğini belirten Dr. Süleyman Eser  doğalgaz hava kirliliğinin önlenmesi ve ekonomi açısından Darendemiz için çok önemli ,en kısa zamanda doğalgazı Darendemize kazandırma arzusundayız dedi.