ESNAF ODASINDAN İFTAR

Darende esnaf ve sanatkarlar odası verdiği iftar yemeğinde yüzlerce esnafı bir araya getirdi.

Oda başkanı Salih Soylu her yıl düzenleyerek  geleneksel hale getirdiğimiz iftar soframızda siz değerli esnaf kardeşlerimi görmenin  mutluluğu içerisindeyim  sevginin, saygının ,sabrın ve kardeşliğin bu günlerde dahada güçlendiği Ülkemizde  bu güzel günleri İnşallah her zaman yaşarız dedi.

Belediye başkanı Dr. Süleyman Eser bizleri bu güzel ve anlamlı günde bir araya getiren Rabbime şükürler olsun   bu organizeyi geleneksel hale getiren esnaf  ve sanatkarlar odası idarecilerine teşekkür ediyorum dedi. Eser İnşallah hep böyle güzel günlerde buluşalım  böyle güzel insanlarla bir araya gelelim birlikte olalım beraber olalım Ülkemiz için birlik olmalıyız Darende için birlikte olmalıyız  siz değerli dostlar siz herşeyin en güzeline layıksınız  geldiğimiz günden beri  sizlere sağlıklı mutlu günler getirmek için güzel günlerde yaşamak için  mücadele veriyoruz sizlere bu anlamlı günde müjdeler vereyim   sizler için İnşallah Devlet hastanemiz gibi  fizik tedavi hastanesinin temelini atacağız Darendemiz  bir çok il ve ilçede olmayan fizik tedavi  hastanemize İnşallah  kavuşacaktır  2018 yılında isli günlere son vereceğiz ve Darende doğal gaza kavuşacak. Yine özlemini duyduğumuz büyük bir  halk eğitim merkezimizi ilçemize kazandıaracağız içerisinde düğün salonu, sinama, tiyatro ve tüm aktifitelerin yapılacağı bir tesis olacak  bildiğiniz gibi 500 kişilil Üniversitesi öğrenci yurdu temelide atılacaktır yine  ayriyeten 300 kişilik  bir öğrenci yurdu da yapılacaktır. Ayrıca 2 tane de ilkokulumuzun temeli atılacaktır   eski Cumhuriyet ilkokulumuzu restore ettirerek  kent müzesi yapıyoruz  İnşallah gençlik merkezini de ilçemize kazandıracağız  dedi.

Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Ali Evren" Böyle bir günde esnafımızı bir araya getiren oda başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum bizleride davet ettiler davete içabet ettik inşallah gelecek yılda iftarda buluşmak umuduyla afiyet olsun şevket başkanımızında selamını getirdim sizlere. " dedi

Darende esnaf ve sanatkarlar odasının verdiği iftar programına Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, siyasi parti başkanları, oda başkanları yüzlerce esnaf ve Malatya esnaf kredi kefalet kooparatifi başkanı Ali Evren de katıldı