15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ

Belediyemizin Organize ettiği 15 Temmuz'u anma etkinlikleri Hacı Hasan Akyol Çarşısı Demokrasi Meydanında Yapıldı.
15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma Proğramı Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı akabinde Somuncubaba camii imam hatibi Mustafa Baş hocanın Kuran-ı Kerim okumasının ardından, din Görevlileri ilahi gurubundan ilahiler, sinevizyon gösterileri, öğrencilerden şiirler, Makaleler ve Kuran-ı Kerim okunması ile devam etti.Darende Belediyesi vatandaşlara çay, simit, su, çorba ve çeşitli ikramlarda bulundu. Darende Kızılay Şubesi ve Es-Seyyid Osman Hulusi Ateş Vakfı'da ikramlarda bulundu. Ezan ve sala okundu, Şehitlerimizin isimleri anıldı, Belediye başkanımız konuşma yaptı, Müftü Vekili Vaiz İbrahim Ateş'in şehitlik üzerine konuşması ile devam eden programda din görevlileri de tekbir ve salavatlar getirdiler. Vatandaşlarla birlikte Somuncubaba bulvarında coşkulu bir kalabalık eşliğinde yürüyüş yapıldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın konuşması canlı yayında verildi. Sabah namazına kadar süren 15 Temmuz etkinlikleri, sabah namazıyla birlikte son buldu.