BAŞKAN ÖZKAN YEŞİLTAŞ MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN Yeşiltaş Mahallesinde Düzenlenen Yağmur Duası Programına Katıldı

Yağmur duası programına; İlçe protokolünden Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Belediye Meclis Üyelerimiz Muharrem APAN ve Mecit ERDEN, İlçe Müftülük Vaizlerinden Mustafa GEZER, Yeşiltaş Mahalle Muhtarı Abdullah GÖKÇE, Balaban Mahalle Muhtarı Cemal ÇELEBİ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan öğlen namazının ardından, Vaiz Mustafa GEZER tarafından şükür ve yağmur duası yaptırıldı. Duanın ardından ise mahalleliler tarafından kurban kesildi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Çok kıymetli meclis üyelerim, değerli muhtarlarım, çok kıymetli hanımefendiler, değerli hocam, kıymetli hemşehrilerim ve siz değerli Yeşiltaş mahallesi sakinleri…

Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum, Allah rızası için kestiğiniz kurbanı rabbim kabul etsin. Rabbim gönlünüze göre versin.

31 Mart yerel seçimleri süresince Cumhur İttifakına, bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.

Bizlerde sizlere layık olma adına, Ülkemize layık olma adına ekibimizle birlikte hep beraber ilçemize, şehrimize ve ülkemize hizmet edeceğiz.

Tabii ki bizim davamız ülke davası, nefsi bir şey yok. Ekibimizle birlikte 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmetkâr olmaya, hizmet etmeye geldik. Elimizden gelen tüm gayreti göstererek ilçemizdeki tüm mahallelerin sorunlarını yedi yirmidört, gece gündüz demeden ekibimle birlikte çözeceğimden şüpheniz olmasın.

Bir kardeşiniz olarak kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi isterim. Bizler sizlerin emrinizdeyiz. Allah nasip ederse Darende’miz daha güzel bir Darende olacak. Mahallelerimiz daha güzel birer mahalle olacak. Gerek sulama sularında gerek mahalle hizmetlerinde bizler, sizlere gereken desteği vererek Allah rızası için çalışıp sizlerinde gönüllerini alarak hep birlikte ilçemizi güzelleştireceğiz.

Geçirdiğimiz seçim sürecinde göstermiş olduğunuz gayret ve emeklerden dolayı şahsım ve ekibim adına hepinize canı gönülden tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.