GELECEK NESİLLERİ SPOR’A TEŞVİK ETMEK AMACIYLA İLÇEMİZDE KURSLAR AÇILDI

Belediye Başkanımız İsa Özkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Düzenlenen Programa Katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce ilçemizde Tekvando, Masa Tenisi, Futbol ve Güreş kursları açıldı. Hafta içi belirli saatlerde düzenlenen kurslara ilgi oldukça yüksekti. 469 sporcunun kayıt yaptırdığı kurslarla ilgili tanıtım programına:

İlçe Kaymakamı Enver Hakan ZENGİNCE, Belediye Başkanı İsa ÖZKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İNCE, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mithat BÖKE, Güreş Antrenörü Muhammed MERCİMEK, çok sayıda eğitimci ve sporcu velisi ile sporcular katıldı.

Başkan ÖZKAN yaptığı konuşmada: “Bu kursların açılmasında emeği geçen Kaymakamımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze canı gönülden teşekkür ediyorum. Darende Belediyesi olarak spora ve sporculara her alanda gerekli desteği sağlayacağız. İlçemizi her alanda ileriye götürmek için çalışacağız. Gençlerimiz bu kurslarda spor yapacak ve kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Bilinçli bir nesil yetiştirmek için gayret göstereceğiz.” dedi.