DOĞALGAZ MÜJDESİ

Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Güngör ATEŞ, Müşteri Hizmetleri Şefi Müsayip AKYÜZ, Harita ve Proje Şefi Engin GÜNDOĞAN Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Bölge Müdürü Güngör ATEŞ yaptığı açıklamada: “Başkanımızın verdiği destekler ile Darende’ye en geç 30 Ekim tarihine kadar doğalgaz verilecek ve kullanılmaya başlanılacak. Vatandaşlarımız 16 Temmuz tarihi itibarı ile resmi abonelik başvurularını yapabilecekler ” dedi.

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ise: “16 Temmuz tarihinden itibaren tüm vatandaşlarımız Öğretmen evi karşısındaki Belediyemize ait dükkânda resmi abonelik başvuru işlemlerini yaptırabilecekler. Aksa Doğalgaz ekibine ilçemizde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Darende Belediyesi olarak Aksa Doğalgaz ekibi ile birlikte hareket ederek bu yıl içerisinde Doğalgaz sorununu çözerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Sayın Güngör ATEŞ ve ekibine ziyaretlerinden ve çalışmaları hızlandırmak adına göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.