GÜRÜN BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ’DEN BAŞKAN ÖZKAN’A ZİYARET

Gürün Belediye Başkanı Nami ÇİFTÇİ ve Gürün Belediyesi Meclis Üyeleri Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan ÇİFTÇİ ve beraberindeki heyet ile Başkan ÖZKAN arasında gerçekleşen sohbette yapılacak olan projelere dair fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan ÇİFtÇİ:” Omuz omuza güç birliği içinde projelerimizi hayata geçireceğiz, birbirimize destek vereceğiz. Sayın ÖZKAN’a ve ekibine de yeni görev süreleri boyunca başarılar diliyorum.” dedi. Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ise: “Gürün Belediye Başkanımız Sayın Nami ÇİFTÇİ ve Belediye Meclis Üyelerine bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bölgeyi birlikte kalkındıracağız ve hatırı sayılır bir konuma taşımak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.” dedi.