CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Hacı Hasan AKYOL çarşı meydanında çeşitli kutlama etkinlikleri düzenlendi.
Kutlama etkinliklerine ilçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR, Garnizon Komutan V. Ahmet TÜRK, Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Cumhuriyet Savcısı Cahit ŞAR, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Eğitimciler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve istiklal Marşının ardından İlçe kaymakamı Malik ÇALIŞIR tarafından açılış konuşması yapıldı. Renkli ve coşkulu görüntülerin yaşandığı kutlamalarda öğrenciler çeşitli gösteriler sergiledi. Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program resmigeçit töreni ile son buldu.