GÜRKAN’DAN İLÇEMİZE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN ilçemizde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunarak Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonunda Muhtarla bir toplantı gerçekleştirdi.
İlçe Kaymakamlığı, Darende Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden GÜRKAN daha sonra Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulunda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN; “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde, ayrım yapmadan imkânlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz. İlçemizin birçok hizmete ihtiyaç duyduğunu dile getiren ÖZKAN, 2020 yılı içerisinde Büyükşehir belediyemizden öncelikli isteklerimiz şunlardır: Şehirlerarası Otogar, Aşudu Vadisi Projesinin hayata geçirilmesi, Mahalleler arası grup yollarının asfalt yapılması ve standartlarının yükseltilmesi ve İtfaiye Amirliğinin Balaban mahallesinden ilçe merkezine getirilmesidir.” dedi. GÜRKAN: “ 2 Yıl içerisinde yol, su ve altyapı sorunu bulunan mahalle kalmayacak.” Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN yaptığı konuşmada: Yoğun bir programla şehrimize, ilçelerimize ve mahallelerimize adaletli olarak hizmet edeceklerini ve İlçelerin sorunlarını çözmek için Kaymakamlık, İlçe Belediyeleri ve muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, 2 yıl içerisinde yol, su ve altyapı sorunu bulunan mahalle kalmayacağını belirtti. Konuşmaların ardından muhtarlar söz alarak sorunları ve taleplerini ilettiler. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.