24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

İlçemiz Somuncubaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce bir kutlama programı düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa İlçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR, Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Garnizon Komutanı Ali KÖSE, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN programa katılan öğretmenlere, gül hediye ederek öğretmenler gününü kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İNCE’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Alperen EKİCİ adlı öğrenci Şehit Öğretmenler için şiir okudu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Videosunun izlenmesinin ardından Özel Hacı Naciye Ateş Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Hulusi AKIN’ın Keman Resitali dinletisi yapıldı. Yine öğrencilerin hazırlamış olduğu Öğretmenler Günü Oratoryosu ilgi ile izlendi. Yenice Ortaokulu Müzik Öğretmeni Yunus YAKAR saz eşliğinde söylediği Türküler ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. İlçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR yaptığı konuşmada; öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğuna değinerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ise yaptığı konuşmada; “Her meslek özeldir lakin öğretmenlik çok daha özel bir meslektir. Ülkemizin geleceğinin mimarları olan öğretmenler yurdumuzun her köşesinde iyi-kötü demeden her koşulda görev yapıyorlar. Böylesi erdemli bir mesleği yerine getiren ülkemizin dört bir yanında görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor ve bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Programın sonunda ise emekli öğretmen Abdullah GÜNDOĞAN’a İlçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR tarafından Hizmet Şeref Belgesi verildi.