BAŞKAN ÖZKAN EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi, Somuncubaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Lisesi ve Mehmet İzzet Paşa Ortaoukulu’nu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan ÖZKAN, kendisine iletilen talepleri dinledi. Eğitime yapılan katkının her şeyin ötesinde olduğunu belirten Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Belediye olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti. ÖZKAN; “Biliyoruz ki öğrencilerimizin başarısı ilçemizin başarısıdır, ilçemizin başarısı ise ülkemizin başarısıdır. Bu yüzden eğitim camiamıza bu konuda çok güveniyoruz. Maddi ve manevi desteğimizi esirgemiyoruz. Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.