ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü öğrencileri “Bir Çocuk Gülsün Dünya Gülsün” projesi kapsamında ilçemizdeki bazı okulları İlçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR ve Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ile birlikte ziyaret ettiler.
Üniversiteli gençler İlçemizde de Ayvalı İlkokulu, Balaban İlkokulu ve Aşağıulupınar İlkokulunu ziyaret ettiler. Sosyal ve Kültürel faaliyetlere imza atan Sinerji Kulübü Öğrencileri çocuklarla eğlenceli vakit geçirip kitaplar hediye ettiler. Başkan ÖZKAN yaptığı açıklamada; Birlik ve dayanışma örneği gösteren Çukurova Üniversitesi öğrencilerine ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeğini esirgemeyen, Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübüne sponsor olan ve öğrencilerin yol masraflarını karşılayan Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki KIVANÇ Bey’e teşekkür etti. Etkinlik sonunda Sinerji Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serhat OLMUŞ ve Sosyal Sorumluluk Birim Lideri Muhammed ÖZKAN Belediye Başkanımıza plaket takdim ettiler.