BAŞKAN ÖZKAN İZMİT’TE HEMŞERİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN İzmit’te yaşayan, yıllar önce İzmit’e giderek farklı sektörlerde iş hayatına atılıp büyük başarılar elde etmiş olan bazı hemşerilerimizi ziyaret etti. Başkan ÖZKAN yaptığı açıklamada :“Hemşerilerimizle birçok noktada, birçok konuda mutabık olduğumuzu gördük. Bunu zaten biliyorduk ama bir kez de onlardan dinlemek bize ayrı bir mutluluk verdi. Dolu dolu geçen bir günün sonunda şunu söyleyebiliriz ki attığımız her adımı gönül birlikteliğiyle atıyoruz. Darende’miz hepimizin ortak sevdası ortak paydası. İlçemize güçlü kardeşlik bağlarıyla gönül gönüle hizmet edeceğiz. Vaktimizin kısıtlı olması nedeniyle ziyaret edemediğimiz hemşerilerimizi de en kısa süre içerisinde ziyaret edeceğiz inşallah.” dedi. Hemşerilerimiz ise Başkan ÖZKAN’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek yapılan ve yapılacak olan projeler için teşekkür edip başarılar dilediler.