BAŞKAN ÖZKAN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN İlçemize yapılacak hizmetler için Ankara’da bir takım temaslarda bulundu.
Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN Ankara’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen “Yolu Malatya’dan Geçenler” programına katılmasının ardından ilçemize yapılacak hizmetler için Başkentte çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Ülkemizin son Başbakanı Sayın Binalı YILDIRIM’ın da katıldığı Ankara’da düzenlenen Geleneksel Darendeliler buluşmasının ardından Ankara’da ki temaslarını değerlendiren ÖZKAN: “Ankara’da ki temaslarımızda ilçemiz adına çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Hemşerilerimize vaat ettiğimiz yatırımlarımızın hayata geçmesi için sürekli çalışıyoruz. Eğitimden sağlığa, turizimden kültüre, sanattan tarıma birçok konuda ilgili milletvekilleri ve bakanlarımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Her yönüyle verimli geçen görüşmeler bizlere de pozitif enerji kattı.” dedi.