BAŞKAN ÖZKAN ADANA'DA YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN Adana’da yaşayan hemşerilerimizi ziyaret etti. Başkan ÖZKAN, aslen Darende’li olan uzun yıllar Adana’da ikamet eden, ticaret ve sanayi sektöründe önemli başarılar sağlamış hemşerilerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette ilçemize dair istişarelerde bulunuldu. Başkan ÖZKAN ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada:” Gurbette yaşayan esnaflarımızı, işadamlarımızı ziyaret etmek bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Böylece hem yapacağımız projelerimizi hem de çalışmalarımızı anlatıyor hemşerilerimizin de talep ve isteklerini değerlendiriyoruz. Daha güzel yatırımlar daha güzel bir Darende için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu şekilde memleketimize etkili, hızlı ve güzel hizmetler etmeye devam edeceğiz.” dedi. Hemşerilerimiz ise Başkan ÖZKAN’ın kendilerini ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar dilediler.