BAŞKAN ÖZKAN VATANDAŞLARIMIZIN REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN; Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer ÇALIK, Belediye Meclis Üyeleri Abdulvahap TERZİ, Muharrem APAN ve Cemal BAŞPINAR ile birlikte esnaflarımızı ve hastanede tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek Regaib Kandillerini kutladı. Ziyaret esnasında esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza kandil simidi ikram eden ÖZKAN; Regaib Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Başkan ÖZKAN; “Geleneklerimiz ve göreneklerimiz milleti millet yapan ortak değerlerdir. Darende Belediyesi olarak kandilleri, dini bayramları ve ulusal bayramları ihmal etmeden kutlamaya çalışıyoruz” dedi. Başkan ÖZKAN, daha sonra esnaflarımızın ve halkımızın Regaib Kandili’ni kutlayarak, kandil simidi ikramında bulundu.