FENDOĞLU VE BAŞKAN ÖZKAN, MHP DARENDE İLÇE BAŞKANLIĞI HİZMET BİNASI AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

MHP Malatya Milletvekili FENDOĞLU, MHP Darende İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışına katılmak üzere ilçemizi ziyaret etti.
Açılış töreni Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Açılış töreni MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal FENDOĞLU, Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, MHP Malatya İl Başkanı Mesut SAMANLI, MHP Darende İlçe Başkanı Mehmet ALTUN, MHP Darende Gençlik Kolları Başkanı Recep YILDIRIM ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan FENDOĞLU; “ MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’in sizlere çok çok selamı var. Darende denilince insanın aklına esnaf gelir, ticaret gelir, tüccar gelir. Darende’den iş adamı çıktığı kadar buradan vatanını milletini seven askerler paşalarda çıkar. Dolayısıyla Darende bizim için önemli bir yerdir. Bundan dolayı da Darendeli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe binasının açılışında emeği geçen başta İsa Başkanım olmak üzere, ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna, MHP üyelerimize ve siz değerli Darendeli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamızda Allah güzel işler yapmayı nasip etsin inşallah hep beraber. Çünkü yolumuz da bir, çizgimiz de bir. Aynı çizgide gittiğimiz müddetçe, birliğimizi dirliğimizi bozmadığımız müddetçe inanın bu vatan diz çökmez. Bu gücümüzü bu gür sesimizi de biz milletimizden yani sizlerden alıyoruz. Mecliste sesimiz gür çıkıyorsa bilin ki bunun arkasında Malatya da vatanını milletini seven vatan uğruna can vermiş Malatyalı dostlarım var.” diye konuştu. Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ise; birlikteliğimiz ömür boyu devam edeceğini belirterek “Bu ülkenin refahı, huzuru ve güvenliği için beraber yürüyüp inşallah Türkiye'yi hak ettiği mesafeye götüreceğiz. Siyasi partilerin amacı ülkesine hizmet etmektir. Ben bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve MHP Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ'ye çok teşekkür ediyorum. Çünkü sınırlarımızı savunamazken şuanda sınır ötesi operasyonlarla dünyaya meydan okuyabiliyoruz. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. MHP İlçe Başkanlığının Yeni Hizmet Binasının da ilçemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte emeği geçen bütün teşkilat üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. Açılış töreninin ardından ilçemizde bir takım temaslar da bulunarak Darende Kaymakamlığı ve Darende Belediyesini de ziyaret eden FENDOĞLU daha sonra ilçemizden ayrıldı.