18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saat 10.00’da başlayan Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Sayın Malik ÇALIŞIR, Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KÜÇÜK, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa DENİZHAN ve diğer daire amirleri katıldılar. Çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtı’na sırasıyla Kaymakamlık ve Belediye Çelenkleri konuldu. Çelenk sunma töreninin ardından Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.