DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Dünya genelinde birçok ülkede can kaybına neden olan corona virüsü salgınına karşı Belediyemizde çeşitli önlemler almaya devam ediyor.
Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN’ın talimatlarıyla mahalle konakları, toplu taşıma araçları, hastane binası, acil ve poliklinik servisleri, çocuk oyun parkları, bankalar, Kamu kurumları ve ibadethanelerin de aralarında bulunduğu kapalı alanda corona virüsüne karşı özel dezenfekte çalışmalarını Temizlik işleri bünyesinde hijyen ekipleri ile yaptıklarını bu çalışmaların program dahilinde devam edeceğini bildirdi. Başkan ÖZKAN, vatandaşların bireysel olarak alacağı önlemlerin önemine işaret ederek; “ halkımızın da dikkati elden bırakmayarak riskli gurupta olan insanların dışarıya çıkmamalarını önerdi. Corona virüsünün herkesin dikkate alması gereken önemli ve tehlikeli bir salgın olduğuna dikkat çeken Başkan ÖZKAN, “kişisel temizlik ve kişisel tedbir şart. Hem Ülkemiz de Hem Dünya da inşallah can kaybı daha fazla artmaz” dedi.