ASFALT YAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. İlçe genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN; “Darende Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda ilçe merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.