BİNLERCE EKMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte Darende Belediyesi olarak ilçemiz genelinde ekmek dağıtımı gerçekleştirdik.
Adana’da ikamet eden hemşerimiz Nuri ÇOMU’un oğlu Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin ÇOMU ilçemizde ekmek üretilmesi ve dağıtılması için bir kamyon un göndermiştir. Hayırsever iş adamımız Hüseyin ÇOMU’nun gönderdiği un ile Belediyemiz Ekmek Fırınında üretilen ekmekler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde üretilen 21.000 ekmek Belediye ekiplerimizce 67 mahallemizde sokağa çıkamayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde Adana’dan ilçemize destek veren hayırsever iş adamı Hüseyin ÇOMU’nun yaptığı yardımların Allah katında kabul olmasını diliyoruz.