BAŞKAN ÖZKAN'DAN MÜFTÜ BİRLİK’E ZİYARET

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, İlçe Müftüsü Sayın Nurullah BİRLİK’i makamında ziyaret etti.
Başkan ÖZKAN, İlçe Müftülüğü’nün önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Belediye olarak bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müftlüğümüzün bütün etkinliklerine ve çalışmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Hem dünyevi hem uhrevi hayatımızı kurtarmak adına çalışan, mahallelerimizde görülen husumetlerin çözülmesinde etkin rol alan Sayın Müftümüze ve tüm din görevlilerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum" dedi. İlçe Müftüsü Nurullah BİRLİK'te ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirterek, Darende’ye hizmet yolunda Başkan ÖZKAN’a başarılar diledi. Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ziyaret anısına ilçe Müftüsü Sayın Nurullah BİRLİK’e saat içeren bir tablo hediye etti.