1000 ADET ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTU

1000 ADET ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTU

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından ilçemizin giriş ve çıkışları başta olmak üzere önemli kavşaklara ekimi Belediye ekiplerimizce yapılmak üzere bin adet çiçek fidesi bağışı yapıldı.

BAŞKAN ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR

"İlçemizin görsel anlamda güzelleştirilmesi adına Belediyemize çiçek fidesi bağışında bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfına bu duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu fideleri ilçemizin ulaşımında önemli yeri olan güzergâhlarda toprakla buluşturarak buraların renklendirilmesi ve daha güzel bir görünümün oluşması için gerekeni yapacağız. Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde yaptığımız bu çalışmanın hemşerilerimizin yüreklerine sevgi, yüzlerine tebessüm getirmesini diliyorum" dedi.