EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA DENİZHAN’DAN VEDA ZİYARETİ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Darende İlçe Emniyet Müdürü Mustafa DENİZHAN ilçemizde gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN’ı makamında ziyaret etti.

DENİZHAN’a yeni görev yerinde başarı temennilerinde bulunan Başkan ÖZKAN, “Emniyet müdürümüz ilçemizde görev yaptığı süre içerisinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çok değerli hizmetlerde bulundu. Kendisine özverili çalışmalarından dolayı Darende’miz adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakıyetler diliyorum” dedi.

Emniyet Müdürü DENİZHAN ise görevi süresince emniyet teşkilatına verdikleri desteklerden dolayı tüm Darendeliler ile kurum ve kuruluş yöneticilerine teşekkür etti.