YOL AÇMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Nurkuyusu Mahallesinde yol açma çalışmaları gerçekleştirdiler.
Darende Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları bu hafta Nurkuyusu Mahallesinde devam etti. Program dâhilinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarını farklı bölgelerde aynı anda devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda henüz yapılaşmanın olmadığı veya yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de yeni yolları vatandaşların hizmete sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda yeni yol açma, genişletme, kumlama ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdüren Darende Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nurkuyusu mahallesinde ihtiyaç duyulan mevkilerde stablize yol açma çalışmalarını tamamladı. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İlçemizin gelişimine de katkı sağlıyor.