ILICAK AİLESİNDEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında, Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu kız öğrencilerinin yurt sorununu çözen Başkan ÖZKAN, bu yıl Eylül ayında da erkek öğrencilerin yurt sorunlarının çözüleceğini duyurdu!
Ilıcak ailesinin desteği ile yapılan Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu ve Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci yurdunun ardından şimdide yine Ilıcaklar tarafından Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nun yapımına başlandı. Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu temel atma törenine Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Belediye Meclis Üyeleri ve Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ katıldı. Bekir Ilıcak MYO Müdürü Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ yaptığı konuşmada: “Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen ILICAK Ailesine ve Sayın Başkanımıza eğitimciler olarak teşekkür ediyoruz. Darende’nin önemli problemlerinden biri olan bu sorunun çözümlenmesinden dolayı oldukça mutluyuz. Bu gibi hizmetler öğrenci sayımızın artmasını sağlamakla birlikte eğitimdeki kaliteyi de artıracaktır. Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okulları arasında Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu %104 oranındaki doluluk oranıyla birinci sıradadır. Tüm bölümlerdeki kontenjanlarımızı doldurmuş bulunmaktayız. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi. Başkan ÖZKAN: “Ilıcak ailesi daha önceki yıllarda ilçemize Meslek Yüksek Okulu kazandırmışlardı. Geçen yılda kısa bir sürede Kız Öğrenci Yurdu yaparak kız öğrencilerin kalacak yer sorununu çözmüşlerdi. Eğitime verdikleri önemi bir kez daha gösteren Ilıcak ailesi bu yılda erkek öğrencilerin yurt sorununu çözmek üzere kısa bir süre içerisinde tamamlanacak olan Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu için çalışmaları başlattı. Gerek Darende Belediyesi olarak gerek şahsım adına başta Sayın Bekir ILICAK olmak üzere Ayşe ILICAK’a, Erman ILICAK’a ve tüm ILICAK Ailesine teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun, Darende’miz için yapmış oldukları hayırlı yatırımlardan dolayı kendilerine hemşerilerim adına da canı gönülden teşekkür ediyorum. Emin olsunlar ki Darende bu güzel hizmetleri unutmayacaktır. Bu hizmette emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor Darende’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.