ÜÇPINARDA PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİYOR

İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme istinat duvarı yapımı ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Darende Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Üçpınar Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre sonra tamamlanacak olan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, “Parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, vatandaşlarımızın memnun olduğu yaşam alanlarına kavuşacağız. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır” ifadelerine yer verdi.