BAŞKAYA MAHALLESİNDE İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMALARI YAPILDI

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkaya Mahallesinde çeşitli noktalarda taş duvar örme çalışmaları gerçekleştirdiler.
“Darende halkına merkez-kırsal ayrımı yapmaksızın en iyi hizmeti sunmak için aralıksız çalışıyoruz” Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN; “Ekiplerimiz tarafından belirlenen program dâhilinde merkez kırsal fark etmeksizin tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını sırasıyla gideriyoruz ve tüm mahallelerin eksiklerini biliyoruz. Darende Belediyesi olarak bizlere düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca değerli hemşehrilerime bir de hatırlatmada bulunmak istiyorum. İlçemizde son günlerde Korona Virüs vaka sayısı oldukça arttı. Maske kullanımına, el hijyenine ve sosyal mesafe kurallarına uymaya özen gösterelim” dedi.