ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU MALATYA’DA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya ziyarette bulundu.
Bakan Adil KARAİSMAİLOĞLU, Malatya ve Elazığ’ı birbirine bağlayan Kömürhan Köprüsünde incelemelerde bulunarak son kaynak törenine katıldı. Mevcutta devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler alan KARAİSMAİLOĞLU, Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN bir açıklama yaparak; “Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU ile yaptığımız görüşmede Darende’mizin öncelikli sorunlarından olan Somuncubaba Bulvarı Kavşak ve Yol Düzenlemesi Projemiz ile Ayvalı-Kuluncak arasındaki bağlantı yolunun iyileştirilmesi için Sayın Bakanımıza istek ve taleplerimizi ilettik. Görüşmemiz oldukça verimli geçti. Bu anlamlı günün ardından Sayın Bakanımıza, Değerli Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.