AK PARTİ DARENDE 6. OLAĞAN GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Darende 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde Mehmet YİĞİT Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Darende 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresine Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer AKIN, AK Parti Darende İlçe Başkanı Veysel KARAMAN ve ilçe yönetim kurulu, İlçe Kadın Kolları, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Darende Ülkü Ocakları Başkanı, daha önceki yıllarda Darende AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olanlar ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede divan başkanlığı seçimi ile devam etti. Faaliyet ve mali raporunun okunmasının ardından devam kongrede AK Parti Darende Gençlik Kolları Başkanı Mehmet YİĞİT seçildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN; “6.Gençlik Kolları olağan Kongresinin vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni seçilen Gençlik Kolaları İlçe Başkanı Mehmet kardeşime de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Daha önceki yıllarda AK Parti Darende Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapmış tüm kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları Başkanlığı partimiz için oldukça önemlidir. Partiyi bir kale gibi düşünecek olursak gençlerimiz bu kalenin kapısıdır. Bu nedenledir ki gençlerimizi desteklemeliyiz. Onlarla birlikte bu vatana bu millete hizmet için uyum içerisinde çalışmalıyız. Yeni seçilen Başkanımız da yıllardır emeğini esirgemeden hizmet etmiş ve davamızın yanında yer almıştır. Kendisine bir kez daha hayırlı uğurlu olsun diyor ve sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi. Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Nami KALKAN’dan görevi teslim alan Mehmet YİĞİT ise yaptığı konuşmada: Bu davanın samimi ve beklentisiz, gece gündüz hizmet için koşan inanmış insanların “Allah sizden razı olsun” dualarını almak için çabalayanlayanların davası olduğuna değinerek Bu davada vatanıma, milletime, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmekten onur ve şeref duyuyorum dedi. Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kongre daha sonra son buldu.