19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Bu yıl 5.si düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutladı.
Saat 10:00 da Hükümet Binası önünde Atatürk Anıtı’nda başlayan kutlamalar kapsamında muhtarlar adına Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet ÇELİK Anıt’a çelenk sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından muhtarlar gününün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
Programın devamında Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, Korona virüs tedbirleri kapsamında muhtarlarla Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.
Programda konuşan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN: Mahalle muhtarlarının üstlendiği görevin önemine değinerek “ Siz değerli muhtarlarımız bulunduğunuz mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerini kolaylaştırarak demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturmaktasınız. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını sizler oluşturmaktasınız. Biz hep birlikte 67 mahalle muhtarlarımızla omuz omuza Darende’mize vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle mahallelerinizde yaşadığınız her türlü sorunun çözüme kavuşması için fedakârca mücadele eden siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü yürekten kutluyorum” dedi.
Çeşitli ikramların ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.