AK PARTİ İLÇE TEŞKİLANTINDAN BAŞKAN ÖZKAN’A ZİYARET

AK Parti İlçe Başkanı Veysel KARAMAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan ÖZKAN; İlçe Başkanı Veysel KARAMAN ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şöyle konuştu: “İnşallah İlçe Başkanımız, ilçe yönetimimiz, mahalle temsilcilerimiz ve tüm üyelerimizle hep birlikte Darende'mizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaşarak davamızı ve sevdamızı anlatacağız. Memleketimiz için milletimiz için durmaksızın çalışacağız. Ekip çalışması yaparak zor olan hizmetleri kolaylaştıracağımıza inanıyorum. AK Parti Kurucu İlçe Başkanlığım dönemimde ilçemize önemli hizmetler getirmeye gayret göstermiştik, Sizlerin de güzel hizmetler yapacağınızdan şüphem yoktur. Biz Darende Belediyesi olarak, AK Partili bir Belediye Başkanı olarak sizlerle beraber bu şehre bu insanlara yöremize hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Darende Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle birlikte her zaman sizlerleyim. Hep birlikte çalışarak Darende'mizi hak ettiği konuma getirmeliyiz.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Veysel KARAMAN ise: “Belediyemiz ile birlikte bir uyum içerisinde hareket ederek, memleketimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Sayın Başkanımıza bize göstermiş olduğu ilgi alaka ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.