BAŞKAN ÖZKAN’DAN KAN BAĞIŞINA DAVET

Kızılay’a düzenli olarak kan bağışında bulunan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN Hacı Hasan AKYOL Çarşı Meydanında kurulan gezici kan bağış aracını ziyaret ederek destek verdi.
Türk Kızılay’ının kan bağışı kampanyasına katılan Başkan ÖZKAN; bağışta bulunmaları için ilçe halkına davette bulundu. Kan bağışının hayat kurtardığını belirten Başkan ÖZKAN ”Covid 19 nedeniyle kan veren vatandaşlarımızın sayısının azalması ülkemizdeki kan stoklarının düşmesine neden oldu. Kan stoklarını yeterli seviyede tutmamız gerekiyor. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyorum. Unutmasınlar kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışı, can bağışıdır.” diye konuştu.