BAŞKAN ÖZKAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN, İlçe Müftülüğü görevine atanan Muhammed Yusuf YAŞAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan ÖZKAN, İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf YAŞAR’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Darende Belediyesi olarak İlçe Müftülüğümüz ile bugüne kadar sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz gibi bundan sonra da müftülüğümüzün bütün etkinliklerine ve çalışmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Sayın Müftümüze İlçemize hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Başkan ÖZKAN’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirten YAŞAR’da “Başkanımızın hayırlı olsun ziyareti bizleri oldukça memnun etti. Kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaret için çok teşekkür ederim” dedi.