BAŞKAN ÖZKAN'DAN KARAYOLLARI 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN, Mersin’de Karayolları 5. Bölge Müdürü Sayın Mehmet FİDAN’ı makamında ziyaret etti.
Başkan ÖZKAN; Karayolları 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı olan Darende-Elbistan yolunun Beybağı ve Günpınar Mahallelerini kapsayan kısmı ile ilgili taleplerini dile getirdi. Gayet olumlu geçen görüşmede Beybağı ve Günpınar Mahallelerinin sınırları içerisinde bulunan yol güzergahında genişletme çalışmaları yapılması, yol kenarında bulunan yıkılmış ve düzensiz olan bahçe duvarlarının imar hattına çekilmesi ve Günpınar Şelalesi için bir otopark alanı oluşturulması konuları görüşülerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Başkan ÖZKAN, “Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürü Sayın Mehmet FİDAN’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.