AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ KAHTALI’DAN BAŞKAN ÖZKAN’A ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Hakan KAHTALI beraberindeki bir heyet ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan ÖZKAN, "Milletvekilimiz Sayın Hakan KAHTALI’ya bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin projeleri ve çalışmalarımız hakkında bilgi vererek Darende’miz hakkında istişarelerde bulunduk " dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan KAHTALI ise, “Malatya’mız ve dolayısı ile Darende’miz için Başkanımızla birlikte çalımalar ve projeler aşamasında sürekli istişare içerisindeyiz. Darende için oldukça önemli projeler var. Söz konusu projelerin hayata geçmesi için hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Başkanımıza misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan KAHTALI’nın Belediyemize gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kamil BİTTER ve AK Parti İlçe Başkanımız Veysel KARAMAN da katıldı.