BEYBAĞI VE GÜNPINAR MAHALLELERİNE İSTİNAT DUVARLARI YAPILACAK

Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN Ocak ayında Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürü Sayın Mehmet FİDAN’ı ziyaret ederek Beybağı ve Günpınar Mahallelerinin yolları ile ilgili taleplerini dile getirmişti.
Oldukça olumlu geçen görüşmeler neticesinde Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Elbistan Şube Şefliği sorumluluk sahasında bulunan bu mahallelerimizde yol boyunca heyelan tehlikesi bulunan alanlarda istinat duvarı yapım çalışmaları başlatılıyor.
İhalesi gerçekleştirilen ve yapımına başlanılacak olan istinat duvarları için Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Elbistan Karayolları Şube Şefliği ve İhaleyi üstlenen firmanın müteahhiti ilgili alanları yerinde görmek için ilçemizi ziyaret ettiler.
Başkan Yardımcısı Zeki SARILAR ve ilgili personellerin eşlik ettiği inceleme ziyaretinde yetkililer gerekli bilgileri alarak çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirttiler.
Başkan Yardımcısı Zeki SARILAR ise ; Beybağı ve Günpınar Mahallelerinde trafiğin yoğun olduğunu, aynı zamanda heyelan riskinin yüksek olduğu kısımlar için biran önce önlem alınması gerektiğini belirtti. Yapılacak olan istinat duvarları ile hem güvenliğimizi sağlayacak hem de yol güzergahının daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız dedi.
SARILAR, İlçemizi ziyaret eden heyete ilgilerinden ve yapacakları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.