TBB MAYIS AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Belediyeler Birliğinin Mayıs ayı olağan toplantısı Ankara’da düzenlendi.
Belediye Başkanımız Sn. İsa ÖZKAN’ın da katıldığı toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma ŞAHİN Başkanlık yaptı.
Toplantıda Birlik Başkanı, Başkanlık Divanı ve Encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya SELÇUK ise “salgın şartlarında okullarımızda eğitim yöntemleri “ konulu bilgilendirme sunumu yaptı.
Toplantı sonrası Başkan ÖZKAN, Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya SELÇUK ile görüşerek ilçemizdeki projeler ile ilgili taleplerini iletti.
Daha sonra Başkan ÖZKAN yaptığı açıklamada toplantının oldukça verimli geçtiğine değinerek, alınan kararların tüm belediyeler için hayırlı olmasını diliyorum dedi.