15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.
Hacıhasan Akyol Çarşısı 15 Temmuz Meydanında düzenlenen program saat 20:00 da Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Program; Kuran-ı Kerim tilaveti, Protokol konuşmaları, 15 Temmuz konulu şiirler, Müftülük İlahi Grubunun seslendirdiği ilahiler ve 15 Temmuz konulu kısa belgeselin izlenmesi ile devam etti.
Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ulusa seslenişi meydanda kurulan ekranda canlı olarak izletildi.
Son olarak 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00.13’ de tüm camilerimizde salaların okunmasının ardından sabah ezanı ile program sona erdi.