BAŞKAN ÖZKAN GÖREVE BAŞLADI

2011 yılında bir apartmanda gaz sıkışması sonucu yaşanan patlama olayıyla ilgili olarak Belediye Başkanlığı görevinde 7 ay 15 gün boyunca imza yetkisi kısıtlanan Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN yaptığı basın açıklamasının ardından tekrar görevine başladı.

Basın açıklamasına katılan coşkulu kalabalığa seslenen Başkan ÖZKAN; “Kıymetli hemşerilerim bizler bu makama sizlerin destekleriyle sizlerin oylarıyla sizlere hizmet etmek için geldik. Ben sizlerin içinden bir kardeşinizim, gücümüzün yettiği her konuda Darende'miz için sizler için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Burada sizlerin huzurunda görevimdeki kısıtlama süresince bu görevi devam ettiren Başkan yardımcılarıma, meclis üyelerimize ve parti yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler ilçemize hizmet etme konusunda birlik beraberlik içerisinde sizler için çalışıyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime de canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.