DARENDE TEKSTİLKENT PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Darende Tekstilkent Projesi 5 Kasım 2021 Cuma günü yapılacak ihale sonrasında hayata geçiyor.
Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN yapılacak olan Tekstilkent ile ilgili bir açıklama yaparak bilgilendirmelerde bulundu. ÖZKAN; “Belediyemiz tarafından projelendirilen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Fırat Kalkınma Ajansının desteği ile yapılacak olan Darende Tekstilkent Projemiz ile ilçemizde istihdamı arttırmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin önde gelen tekstil firmalarının yer alacağı ve 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Darende Tekstilkent Projesinin ihalesi 5 Kasım 2021 tarihinde yapılacak. Darende Organize Sanayi Bölgesinde Belediyemize tahsisli olan alanda uygulanacak olan projemizin en kısa sürede temelini atmayı hedefliyoruz. Yapılacak olan Tekstilkentin yatırımcılara, Darende’mize ve Darende’mizde istihdam bekleyen hemşerilerimize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu projenin Darende’mizde gerçekleşmesi için yoğun gayret sarf eden Sayın Öznur ÇALIK vekilimiz başta olmak üzere tüm AK Parti Malatya Milletvekillerine, AK Parti Malatya İl Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.