BAŞKAN ÖZKAN KURUM AMİRLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN ilçemizdeki kurum amirleriyle iftar sofrasından bir araya geldi. İftar programına AK Parti Malatya Milletvekili hemşerimiz Ahmet ÇAKIR, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal FENDOĞLU, İlçe Kaymakamı Ökkeş Safa TÜRKOĞLU, Cumhuriyet Savcısı Emre KİREMİTÇİ, Cumhuriyet Savcısı Ebubekir Aslan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, MHP İl Başkanı Mesut SAMANLI, MASKİ Genel Müdürü Mehmet MERT, AK Parti İlçe Başkanı Veysel KARAMAN, MHP İlçe Başkanı Mehmet ALTUN, AK Parti Darende Kadın Kolları Başkanı Dilek ÇETİN, AK Parti Darende Gençlik Kolları Başkanı Mehmet YİĞİT, Darende Ülkü Ocakları Başkanı Recep YILDIRIM, Darende Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçemizde görev yapan kurum amirleri, okul müdürleri ve basın mensupları katıldılar.
Önceki Fen İşleri Müdürlüğünden Duyurulur

Bizi Takip Edin