CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA

Aziz Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de törenlerle ve coşkuyla gerçekleşti.
Atatürk büstüne Çelenk sunma töreniyle başlayan program ilçemiz kapalı spor salonunda yapılan kutlama töreniyle devam etti. Kutlama programına ilçe Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve Belediye Başkan Vekili Abdulvahap Terzi’nin yanı sıra ilçe protokolü katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program öğrencilerin gösterileri, oratoryosu ve şiir okumalarıyla devam etti.
İlçemizde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından; Darende Anadolu Lisesi Bando takımı eşliğinde yapılan geçit töreniyle program sona erdi.
Önceki KÖLÜKLER PARKE TAŞINA KAVUŞTU