İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla ilk olarak Darende Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanımız İsa Özkan burada vatandaşlarla bayramlaşarak Ramazan Bayramlarını kutladı.
Belediye Sosyal Tesislerindeki programın ardından Başkan Özkan ve vatandaşlar İlçe Kaymakamlığı tarafından Öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldılar. Protokol üyeleri ile gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından İlçe Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve Belediye Başkanı İsa Özkan diğer protokol üyeleri ile birlikte şehit kabirlerini ziyaret ettiler.
Yine bayramlaşma programı çerçevesinde Kaymakam Türkoğlu, Başkan Özkan ve beraberindeki protokol üyeleri Bölge Trafik Amirliğinde görevli olan çalışanları, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
Önceki BAŞKAN ÖZKAN KURUM AMİRLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bizi Takip Edin