TEŞEKKÜRLER DARENDE !

TEŞEKKÜRLER DARENDE !

Büyük bir destek ve teveccühle bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan diyerek, desteklerini esirgemeyen başta Ayvalı, Balaban, Aşağıulupınar, Ilıca ve Yenice mahallelerimiz olmak üzere Darende’mizin 67 mahallesine ve yine kullanılan oyların tamamını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a veren Göllüce, Kurudere ve Yavuzlar mahallerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
İlçemize yakışır bir şekilde tamamlanmış olan seçim sürecinde; Cumhur İttifakı Partileri olan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatlarına, STK Temsilcilerine, sandık görevlilerine, jandarma teşkilatına, polis teşkilatına, mahalle bekçilerine, sağlık görevlilerine, Belediye personellerimize, seçimlerin huzur içerisinde tamamlanmasına katkı sunan tüm siyasi partilere ve her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıyla Türkiye kazanmıştır Malatya’mız kazanmıştır, Darende’miz kazanmıştır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve duası bizimle olan tüm coğrafyalara hayırlı uğurlu olmasını diliyor tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Türkiye Yüzyılı Hepimize Kutlu Olsun!
İsa ÖZKAN Darende Belediye Başkanı
Önceki ESNAFLARIMIZI ZİYARET ETTİK

Bizi Takip Edin

Heyiketeği Mah. Somuncubaba Bul. No:10 Darende/Malatya

Çalışma Saatleri:

Pzts – Cuma: 8:00  – 17:00 

© T.C. Darende Belediyesi Kurumsal Web Sitesi