BALABAN MAHALLESİ İŞ YERİ SATIŞ İHALESİ

Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Bodrum Kat 1 Bağımsız Bölüm nolu (Depo) işyeri, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Zemin Kat 2 Bağımsız Bölüm nolu (Dükkan) işyeri, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Zemin Kat 3 Bağımsız Bölüm nolu (Dükkan) işyeri, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Zemin Kat 4 Bağımsız Bölüm nolu (Dükkan) işyeri, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Zemin Kat 5 Bağımsız Bölüm nolu (Dükkan) işyeri, Balaban Mahallesi 0 Ada 488 Parseldeki Zemin Kat 6 Bağımsız Bölüm nolu (Dükkan) işyeri, Belediye Encümeninin 02/02/2023 tarih ve 67 nolu kararı ile SATIŞ için ihaleye çıkartılmış olup ihale aşağıda belirtilen şartnameler ve muhammen bedeli üzerinden 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45. maddesine göre açık artırma suretiyle, 4 MAYIS 2023 PERŞEMBE günü saat 10:00 da başlayarak Belediye Başkanlık odasında Belediye Encümeni huzurunda açık artırma suretiyle satışa çıkartılacaktır. ihale ilanları Belediyemiz ilan Panosunda ve Kaymakamlık İlan Panosunda yer almaktadır. Ayrıntılı bilgi için Darende Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü ya da Emlak ve İstimlak  Müdürlüğü’nden bilgi alabilirsiniz.

Önceki ZAVİYE MAHALLESİ HAMAZ MEVKİİ PARSELLERİN SATIŞ İHALESİ